سایر مقالات

نحوه ساخت خانه دوبلکس! سقف خانه دوبلکس

معرفی انواع خانه دوبلکس
امتیاز دهید

راهکار هوشمندانه به منظور ساخت خانه دوبلکس موضوعی می باشد که در این متن به بررسی آن خواهیم پرداخت. خانه های دوبلکس از نما و زیبایی چشمگیری برخوردارند و طرح های متفاوتی دارند. در ادامه این متن همراه ما بمانید تا با این مدل معماری و خانه ها آشنا شوید.

معرفی خانه های دوبلکس

پیش از ارائه راهکار هوشمندانه برای ساخت خانه دوبلکس بهتر است که تعریفی خلاصه وار از خانه های دوبلکس داشته باشیم و با این مدل منازل آشنا شویم. خانه های دوبلکس یک طبقه بوده و فضای داخلی آن از دو طبقه تشکیل شده است. به طور معمول طبقه اول اتاق نشیمن و پذیرایی بوده و طبقه دوم اتاق خواب ها قرار دارد. با توجه به این مورد وجود راه پله امکان ارتباط را برقرار می سازد. در حقیقت خیلی ساده بخواهیم تعریف کنیم می توانیم خدمتتان عرض کنیم که خانه دوبلکس به شکل دیوار به دیوار یا بالا هم ساخته می شود.

مدل پله دوبلکس برای خانه کوچک یکی از جذاب ترین بخش های این خانه ها می باشد. جالب است بدانید که بسیاری از افراد به خاطر وجود راه پله های زیبا و شیک جذب خانه های دوبلکس می شوند. این نوع راه پله ها هم با توجه به مساحت خانه و فضا مورد نظر شما طراحی می شود. در این مدل خانه ها برای طراحی دکوراسیون و چیدمان وسایل و مبلمان ، دست شما بسیار باز خواهد بود.

طراحی خانه دوبلکس

در ادامه متن راهکار هوشمندانه به منظور ساخت خانه دوبلکس، برای طراحی این مدل خانه ها باید به شما بگوییم که این کاملا وابسته به سلیقه فرد و بودجه مدنظر می باشد. در حقیقت طراحی و اجرا طح های کلاسیک برای خانه های دوبلکس قیمت بالای داشته در صورتی که سبک مدرن سبک ساده تر و کاربردی تر می باشد. در سبک طراحی مدرن برای خانه های دوبلکس از وسایل و تجهیزات ضروری استفاده می گردد. خانه های دوبلکس مدرن امروزه بسیار پر طرفدار بوده و هزینه های طراحی و اجرا آن مناسب تر می باشد.

معرفی انواع خانه دوبلکس

خانه دوبلکس استاندارد یکی از مدل های خانه دوبلکس بوده که این مدل خانه دوبلکس، معمولا در طبقه آخر ساختمان های بلند تولید می شود. مساحت این خانه نسبت به خانه های دوبلکس دیگر، کم تر بوده و فضای آن نیز کوچک تر می باشد.

نوع دوم از خانه های دوبلکس، زیر شیروانی بوده که مخصوص خانه های که طبقه دوم آن به صورت زیر شیروانی می باشد. طبقه دوم این خانه ها سقف شیب دار داشته و گاهی دارای بالکن نیز می باشد.

معرفی انواع خانه دوبلکس

خانه دوبلکس معمولی نوع آخر بوده که این خانه های دوبلکس به طور معمول در پایین ترین طبقه ساختمان اجرا می شوند. چنین خانه هایی عموما پانسیون، حیاط خلوت یا حیاط دارند.

راه پله خانه های دوبلکس

یکی از راهکار هوشمندانه برای ساخت خانه دوبلکس، استفاده از راه پله های جذاب و زیبا برای خانه های دوبلکس می باشد؛ چرا که در طراحی خانه ها دوبلکس و نوع طراحی آن، راه پله دوبلکس بسیار حائز اهمیت است. بسیاری از خانواده‌های ایرانی ترجیح می‌دهند تا در طراحی ساختمان خود از راه‌ پله‌های گرد و مارپیچ استفاده نمایند. شاید یکی از مهم‌ترین دلایل این خواسته، جذابیت این مدل از راه ‌پله‌ها باشد.

نمای بیرونی خانه دوبلکس

در ابتدای متن راهکار هوشمندانه برای ساخت خانه دوبلکس هم گفته شد که نمای بیرونی و طراحی خانه دوبلکس وابسته به طرح و بودجه شما می باشد. همانطور که بررسی کردیم خانه های دارای نمای کلاسیک از هزینه بیشتری برخوردارند و سبک مدرن قیمت مناسب تر و طرفداران بیشتری دارد. البته شما می توانید سبک مدرن و کلاسیک را با هم تلفیق کنید و نمای زیبایی را طراحی نمایید.

نکاتی که در طراحی خانه دوبلکس باید رعایت کنید

به منظور انتخاب نما بیرونی خانه دوبلکس خود از کاتالوگ و سایت ها کمک بگیرید.

برای دکوراسیون داخلی خانه دوبلکس می توانید از سبک های مانند مدرن، کلاسیک، صنعتی، روستیک، مینیمال و غیره استفاده نمایید. بهتر است ابتدا با انواع سبک ها آشنایی پیدا کرده و سپس تصمیم بگیرید.

اگر خانه تان بزرگ می باشد، حتما در ورودی آن یک بخش به شکل لابی یا فضای تقسیم در نظر بگیرید و آن را به عنوان فیلتر ورودی خانه مورد استفاده قرار دهید.

یکی از نکات مهم برای طراحی خانه های دوبلکس، طراحی سقف می باشد. برای طراحی سقف می توانید از کناف استفاده نمایید.

اگر در پی اجرا خانه دوبلکس با هزینه پایین می باشید می توانید سبک های مدرن و مینیمال را انتخاب نمایید.

با انتخاب سبک برای طراحی دکوراسیون داخلی از پالت های رنگی متناسب با سبک استفاده کنید.

اگر برایتان ممکن است، راه پله را در فضای میانی قرار دهید و روی زیبایی آن کار کنید، چرا که ظاهر راه پله روی ظاهر خانه تان تاثیر شگرفی دارد.

برای طراحی اتاق خواب های خانه دوبلکس بهتر است که تراس را در نظر بگیرید. اتاق خواب های یک خانه دوبلکس، مساحتی بین 20 تا 25 متر داشته باشند.

اگر امکانش برایتان وجود دارد، یک استخر یا آبنما نیز در حیاط خانه در نظر بگیرید. ترکیب این ها با محوطه سازی می تواند منظره زیبایی به وجود آورد.